HTML

EGY ÉV A KERTBEN

Kertünk van, szeretjük.

Utolsó kommentek

  • montimamadi: Okos dolgokról írtál, köszi. (2016.04.15. 16:40) Tavalyi jövevények
  • devillam: Kitűnő megfegfewjtés. Már gondolkozom a következő feladványon. Nehezebb lesz:) Talán nyereményt is... (2010.05.15. 11:33) találós kérdés
  • eskarcsi: Csak nem Allium Giganteum :) Mire nem jó az internet mi??? (2010.05.14. 13:46) találós kérdés
  • devillam: És a megfejtés? Egy virágnevet várok:) (2010.05.11. 08:02) találós kérdés
  • eskarcsi: ÁÁÁ, most már látom! :) olyanok így egymás után a fotók, mint egy képregény! :) (2010.05.10. 15:40) találós kérdés
  • Utolsó 20

2010.04.08. 10:31 devillam

Húsvétkor virágot ültetünk

Címkék: cseresznye kiemelt ágyás

Kihasználva a szép időt, gyorsan elültettem pár virágot. Először is a virágládákba vettem szép egynyáriakat, árvácskát és szászorszépet. Az egyik ládába csak két tő kellett, mert a tavaly ősszel ültetett árvácskák legnagyobb meglepetésemre átvészelték a telet, és gyönyörűen kihajtottak. A piacon vettem még papucsvirágot (képen papírdobozban) is, de ezeknek még új balkonládát is be kell szereznem. Elvetettük a fűmagot is a kihalt fűfoltokba, ezért jól jött a tegnap-tegnapelőtti eső - legalább volt miért örülnünk neki. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Április 1-én az Oázis kertészetben akciós vásár volt, apukámmal és a nővéremmel szereztem egypár évelőt; ezek főleg a kiemelt ágyásba kerültek. A vízóra aknából pedig előkerültek a dáliák, amiket nagy bátran a kertvégi majdani tűzrakóhely mellé ültettem, mert a kiemelt ágyásba túl magasak lettek volna. Remélem, nem lesz útban, és Cseresznye sem tapossa el őket.
 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://egyevakertben.blog.hu/api/trackback/id/tr691903747

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása